Hvad siger mine kunder om mig og deres effekt af behandlinger?

Jeg startede hos Anne, efter at have forsøgt at blive gravid med barn nummer 2 i flere år. Jeg havde været ved lægen, som konstaterede, at der ikke burde være nogen hindring for en graviditet. Men jeg blev bare ikke gravid, og var efterhånden ved at miste modet lidt. 

Jeg blev anbefalet Anne og startede i forløb hos hende i starten af februar 2023, og det var en både motiverende og bekræftende oplevelse. Anne ser virkelig på det hele menneske, så vi var inde og berøre både kost, sind og krop – ikke kun for mig, men også for min partner og vores fælles tilgang til problematikken. Jeg fik en masse værktøjer til hverdagen og til at hjælpe processen på vej selv, hjemmefra, og det hjalp enormt meget til at give mig troen og modet tilbage, og en følelse af sikkerhed i, at det her, det skal nok lykkes.

Og det gjorde det også, for i slutningen af marts var jeg gravid. – knap 2 måneder efter forløbets opstart.

Jeg kan varmt anbefale Anne, da jeg oplever, at hun er lyttende, vidende og tager alle eventuelle aspekter af ens problematik i betragtning. Jeg vil ikke tøve med at opsøge Anne igen, hvis jeg oplever et behov for behandling.

Karen

Jeg havde haft hjerteflimmer i nogle år. Da det begyndte at optræde flere gange om ugen, gik jeg til min læge, som sagde, at om nogle år ville jeg have det hele tiden. Heldigvis hørte jeg om Anne Johannesen og allerede efter den første behandling var der en klar bedring. Det var også en stor hjælp, at hun forklarede mig sammenhængen, så jeg kunne forstå og mærke på min egen krop, hvad der foregik. Efter en snes behandlinger begyndte der at være måneder mellem anfaldene. Nu går det så godt, at jeg helt glemmer, at det har været der. Jeg er dybt taknemmelig for hvad Anne har gjort for mig og kan på det varmeste anbefale hendes hjælp.

Flemming

Først og fremmest en stor tak for hurtig og kompetent smertelindring.

Jeg gik med lumbago/iskias smerter flere uger inden jeg tog til lægen.

En hel måned med lægebesøg, kiropraktorbehandling, blokade og mange stærke smertestillende piller resulterede i hospitalsindlæggelse da jeg som kronisk lungepatient ikke tålte behandlingen.

Men smerterne var der fortsat. Hvad gør man så? Jeg havde tidligere fået akupunktur, men der var lang ventetid begge steder, jeg tidlige havde været hos. Heldigvis ringede jeg til Faaborg-Akupunkturklinik. Her kunne jeg komme til med det samme.

En enkelt behandling gjorde mig smertefri! En virkelig dejlig oplevelse.

Jeg var derfor ikke i tvivl om hvor vi skulle henvende os, da min svigerinde havde voldsomme rygsmerter efter et lille fald fra en stige. Hun kunne få en tid den efterfølgende formiddag. Hun blev næsten smertefri efter første behandling. Hun er fortsat i behandling, men vi håber at hun også snart er smertefri.

Sten Virkelyst Nielsen

Efter 3 behandlinger med akupunktur kunne jeg mærke lindringen, og et par behandlinger til så kunne jeg vaske gulv og støvsuge uden alle de smerter.

Selvfølgelig kan jeg ondt engang imellem, men ikke nær så meget mere og jeg er også noget oppe i årene. Behandlingerne skal måske gives engang imellem for at holdes ved lige, nu må vi se.

Nina Hillerup

Da vi var lige ved at opgive efter 10 års kamp på at blive gravid, kom Anne ind i billedet.

Blev anbefalet at kontakte Anne og, efter bare et forløb ved hende lykkedes det endelig og venter nu tvillinger til december.

Har ikke kun haft gavn af akupunkturen, men også de gode samtaler i forløbet

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Anne er utrolig professionel og empatisk.

Karen

KH Anne Johannessen

Efter næsten 2 års forsøg pga meget uregelmæssig cyklus, fik vi anbefalet at prøve Anne, i jagten på at få lov at blive gravide igen. Efter en del behandlinger lykkedes det at få en normal cyklus, og bum vi blev gravide ca 2 måneder efter sidste behandling hos Anne , og venter os nu en sund og rask lille sommer pige.

Anne får vores varmeste anbefalinger herfra.

Mette

Hej Anne

Tak for din fantastiske hjælp.

Det hele startede for 4-5 år siden.

 1. Egen læge: Gav mig søsygetabletter
 2. Øre næse hals læge i Faaborg:
  Diverse øvelser på briks. You Tube
 3. Neurolog i Odense: Ville ikke blade sig
 4. Scanning på Svendborg Sygehus
 5. Svimmelklinik på Svendborg Sygehus. 5-6 gange i deres dyreindkøbte maskine.Hvor de forsøgte at banke ørestenene ud af hovedet på mig.

Intet hjalp indtil jeg så din annonce i det lokale blad.

Jeg besøgte dig 2 gange og har ikke mærket noget sønderligt siden. 

Kommer nu ca. 1 gang månedligt hos dig.

Du er utrolig kompetent og vidende

De varmeste anbefalinger til dig

Jens Vahl Møller

Jeg fik i foråret 2020 diagnosen hjerteflimmer og -arytmi. På sygehuset fik jeg at vide, at behandlingen var  medicin til aflastning af hjertet og fortynding af blodet, og at medicinen skulle indtages resten af livet. Bivirkningerne ved medicinen var inaktivitet og træthed, hvilket fik mig til at undersøge, om der ikke skulle være alternative muligheder til medicinen.  Jeg fandt så frem til lægen Søren Ballegaard og hans bog ”Helbred dit hjerte”, som beskriver, hvorledes akupunktur kan afhjælpe hjerteproblemer. Bogen er blevet til i samarbejde med Anne Johannessen, som jeg så opsøgte for at prøve akupunkturbehandling, da det skulle være uden bivirkninger. Efter godt en halv snes behandlinger oplevede jeg, at flimmer og arytmi var elimineret. For at få et måleligt syn for sagen, fik jeg af sygehuset en mobil ekg-måler om halsen i en uge, og resultatet var, at der nu kunne måles normal hjertefunktion. Et utroligt positivt resultat. Jeg er i skrivende stund ved at trappe ud af medicinen, så jeg forhåbentlig kan være medicinfri inden længe. 

Jeg kan derfor varmt anbefale Anne Johannessen’s ekspertise indenfor akupunktur. Hun er en meget dygtig, vidende og tillidsvækkende person, som formår at udrette mirakler med sine nåle på områder, hvor den danske sundhedssystem ikke ønsker at være med. 

H. G. Mengel

Hos Anne mærker man straks, at man er i kompetente hænder. Hendes dybe og omfattende forståelse for akupunkturen og teorien bag skinner tydeligt igennem både i den indledende samtale, og i den måde hun hurtigt og umærkeligt sætter nålene.

Annes grundfaglighed som sygeplejerske gennem mange år og mere end 23 års erfaring med akupunktur gør, at jeg i fuld tillid lægger min krop i Annes hænder, når forskellige symptomer viser sig.

Jeg har tidligere benyttet mig af Annes ekspertise, mens hun havde klinik på Sjælland.

Dejligt at hun nu er flyttet til Sydfyn, så er der ikke så langt, når der er behov for hjælp.

Mine varmeste anbefalinger til Anne.

Gitte Olsen / Erhvervscoach.

Blodprop i hjertet – Senfølger af sukkersyge

For ca. 20 år siden fik jeg en blodprop i hjertet mens jeg var ude at løbe en tur i skoven.  Jeg havde læst en artikel i et nummer af ”Sygeplejersken” om en læge, Søren Ballegaard, som tidligere havde været ansat på Rigshospitalet og som er uddannet speciallæge i akupunktur, der nu behandlede primært hjerte og cancer patienter med akupunktur. Jeg tog kontakt til klinikken, og kom derigennem i kontakt med Anne Johannessen, som både var uddannet akupunktør og tidligere hjertesygeplejerske, som blev den akupunktør, der fortrinsvisbehandlede mig på den pågældende klinik.

Læs mere

Jeg fik til at begynde med et intensivt behandlingsforløb, som reelt holdt mig i live uden brug af hjertemedicin indtil jeg senere blev bypass opereret godt et år efter at jeg fik første akupunktur behandling. Jeg har været diabetiker siden jeg var ca.13 år gammel, og har af den grund i flere omgange haft sen komplikationer inde på livet.

Et par år efter den første kontakt med Anne, var der sket karforandringer i mine øjne. Øjenklinikken på Århus Kommune Hospital anbefalede at jeg kom til kontrol én gang ugentligt de turde ikke laserbehandle mig, da karforandringerne var for tæt påsynsnerven i øjet. Jeg tog kontakt til Anne, som også denne gang gav mig et forløb med intensiv akupunktur behandling.. fem ugedage, pause i weekenden og så igen fem behandlinger. Ved den efterfølgende kontrol på Øjenklinikken på Kommune Hospitalet var lægerne noget forundrede, idet de nu kunne konstatere en markant forbedring i øjet (jeg fortalte ikke noget om hvorfor …), men denne gang kunne jeg så vente tre måneder med at komme til kontrol igen.

Ved denne kontrol var forbedringen i øjnene fortsat, og den efterfølgende kontrol kunne så vente til seks måneder efter. Samme forundring ved denne kontrol, hvor jeg fik at vide, at det så så godt ud, og at jeg først behøvede at komme til kontrol to år efter.  Jeg har undervist på en videregående uddannelse i mange år, og mens jeg stod ved tavlen og underviste i slutningen af november 2017, fik jeg et hjertestop pga. ventrikelflimmer i hjertet. Hjertets pumpekapacitet eller evne til at ”tømme sig” ved hver sammentrækning var efterfølgende nede på ca. 20%, hvilket betyder, at der ikke er ret meget energi til meget andet end at være i live, så at sige. Jeg kom til at tale med Anne om dette, og har i løbet af sommeren 2018 igen fået akupunktur behandlinger for mine hjerteproblemer.

Jeg synes selv at jeg har fået det bedre i dagligdagen og har af en del, også ikke nærtstående, fået kommentarer om, at ”du ser bedre ud”, ”du har fået mere farve i kinderne” osv. Det er jo alt sammen rigtig dejligt og en bekræftelse på min egen fornemmelse, men jo ikke noget ”bevis” som sådan. Jeg har i begyndelsen af oktober 2018 været til kontrol på sygehuset igen. Hjertet blev bl.a. ultralyds skannet, og det blev konstateret, at hjertets pumpekapacitet nu var oppe på ca. 30% .

Jeg kan kun anbefale akupunktur behandling på det varmeste! Ja

 

Jan

I januar 2020 blev jeg opereret i mit venstre øre og fik fjernet en såkaldt “ben-æder” (mellemørekolesteatom),  som langsomt havde nedbrudt øreknoglerne. I forbindelse med operationen blev ansigtsnerven blotlagt og jeg kunne efterfølgende konstatere at jeg havde fået en lammelse i venstre ansigtshalvdel. Hele den venstre del af ansigtet hang og jeg havde problemer med at lukke venstre øje, øjet løb i vand, og jeg havde talevanskeligheder. Jeg var inden operationen blevet orienteret om risikoen.

 

Læs mere klik her

Jeg fik at vide, på hospitalet, at der var risiko for at lammelsen kunne være permanent, eller at den ville foretage sig langsomt, måske op til et helt år. Jeg fik ikke anvisninger på hvad jeg evt. selv kunne gøre for at fremskynde processen. 

Jeg var meget plaget af lammelsen i ca. 3 måneder, indtil jeg blev anbefalet at kontakte Anne. Jeg startede et behandlingsforløb med akupunktur hos Anne, med to behandlinger om ugen, og meget hurtigt kunne jeg mærke at lammelsen ændrede sig, at mit ansigt nu begyndte at se normalt ud. Jeg kunne lukke øjet, og talebesværet kom hurtigt i bedring. Efter ca 10-12 behandlinger havde lammelsen fortaget sig så meget at jeg nu kun kommer til behandling hver 14. dag, og supplerer med akupressur hjemme. Det var en stor lettelse at mærke hvordan Annes kompetente akupunktur-behandlinger fik rettet op på ansigtslammelsen. Mine bedste anbefalinger.

Aage Nipper

I øjeblikket er der i medierne meget fokus på knogleskørhed. Flere og flere danskere lider af ubehandlet knogleskørhed. Jeg har derfor lyst til at fortælle min historie. Da jeg som 42-årig stoppede med at menstruere, var jeg fra gynækologen, som jeg først havde konsulteret, under stærkt pres for at indtage hormoner, hvilket jeg ikke syntes, var det rigtige for mig.

Læs mere

De gener jeg med tiden kunne få pga. tidlig overgangsalder, såsom tørre slimhinder og Osteporose (knogleskørhed), er jeg sluppet godt igennem.

I 1998 fik Jeg konstateret Osteporose og i de følgende år faldt i knogletætheden i mine rygknogler jævnt. Af lægen blev jeg igen  anbefalet at tage medicin, men igen virkede det forkert, og jeg havde ikke lyst til at tage medicin, hvis jeg kunne klare mig uden.

Jeg kontaktede derfor Anne Johannesen for at høre om hun kunne hjælpe mig. Anne prøvede med akupunktur og gav mig urtemedicin. Ca. en gang om måneden har jeg indtaget 2 tsk urtemedicin om dagen. Min T-skore (måleenhed for knogletæthed, som bruges i forbindelse med skanninger af knogler) er siden da steget og er stabiliseret. Mine slimhinder er fine uden tørhed.

I en periode var jeg ramt af arbejdsrelateret stress, som jeg kom godt igennem via Annes behandlinger.

I dag er jeg 67 år, har generelt et godt helbred, slipper ofte uden om diverse forkølelser og influenzaer.

Jeg tillægger Annes behandlinger at have stor betydning for dette, og kan derfor varmt anbefale Anne som behandler. Anne er dygtig, grundig og har det faglige grundlag i orden.

Lone

Hjertesvigt

Har gået til akupunktur hos Anne siden jeg fik konstateret hjertesvigt kun 44 år gammel for ca. 6 år siden. Efter 3 måneders behandling hos Anne , hvor jeg fik scanning får og efter, var min pumpefunktion forbedret med mere end 25%, efterfølgende har jeg formået at holde min pumpefunktion stabil, og mine blodprøver viser ingen tegn på sygdom. En konsultation hos Anne er meget mere end en akupunktur behandling, du får værktøjer der kan hjælpe dig i det daglige. Mit besøg hos Anne har ikke blot hjulpet mig fysisk, men har i høj grad hjulpet mig igennem en svær følelsesmæssig tid, som man gennemgår  når man bliver diagnosticeret med en alvorlig kronisk sygdom.

Charlotte Jensen

Muskelgigt.

November 2011.

Jeg har gået hos Anne Johannesen i et års tid og har været overmåde tilfreds.

Min alder er 69, min sygdom hedder: Polymyalgi (muskelgigt), og det har jeg været plaget af siden oktober 2008.

Faktisk lider/led jeg samtidig af Raynauds Syndrom. Det er noget med hvide fingre samt tæer i kulde- og eller stresssituationer.

I oktober 2008 var min sygdom så slem, at jeg dårligt kunne rejse mig.

Mine fødder føltes nærmest følelsesløse.

Læs mere

På Hillerød Sygehus tog det dem et halvt års tid at konstatere, at mine problemer ikke var en følge af Raynaud, men derimod muskelgigt.

Siden april 2009 har jeg været fast ambulant patient i Reumatologisk Afdeling på Hørsholm Sygehus, som siden er skiftet til Helsingør.

I perioden fra da til dato har jeg været medicineret med Prednisolon i rimelig (efter min mening for høj) mængde, sluttende kombineret med Methotrexat.

Det skal understreges, at jeg ikke er eller har været utilfreds med Sygehusbehandlingen – jeg har bare haft den opfattelse, at den ikke har virket tilstrækkelig positivt.

I oktober 2010 fik jeg et “pift” fra en af mine venner om, at der fandtes en akupunktør i Farum, som havde vist sig effektiv til at tage sig af lidt af hvert.

Jeg besøgte Anne Johannesen og havde en god dialog med hende.

Dialogen manifesterede sig i et besøg om ugen i 5 uger, hvor jeg blev akupunkteret, og allerede efter få behandlinger kunne jeg pludselig gå op og ned ad trapper uden smerter – det var en dejlig oplevelse.

Efter de 5 uger har jeg besøgt Anne Johannesen efter behov, dvs ca 1 gang pr måned, hvor jeg hver gang har fået akupunktur.

Senest har Anne og jeg aftalt, jeg skal omlægge min kost, således at jeg undgår hvede- og mælkeprodukter tillige med, at jeg dagligt spiser Annes kinesiske urter.

Det har medført, at jeg har tabt 6 kg (fra 68 til 62 – min højde er 167), som jeg har det godt med.

Jeg skylder da også lige at tilføje, at jeg for 3 år siden var på 25 mg Prednisolon pr dag og i dag er nede på 2,5 mg pr dag. Jeg tager dog stadig (efter hospitalets anbefaling) Methotrexat i mængden: 10 mg/uge.

På nuværende tidpunkt (november 2011) synes jeg, at jeg har det godt, men jeg har i sinde at fortsætte med Anne Johannesen i hvert fald i yderligere et års tid.

Fik jeg overhovedet fortalt, at mine hvide fingre ikke er hvide mere.

Kære Anne. Mine varmeste anbefalinger om dig

 

Anette Vilsen
69 år, Ålsgårde

Diskusprolaps

Jeg er kommet gennem 1 år hos Anne Johannessen og kan varmt anbefale hende. Jeg tog stærke piller mod diskusprolaps og andre skavanker i hele venstre side.
Jeg er kommet ud af pillerne med hendes hjælp

Anonym

Fertilitet

Efter 2 mislykkede graviditeter, blev jeg anbefalet at kontakte Anne, da jeg for 3`die gang var gravid. Efter 3 behandlinger var min kvalme væk og jeg gennemførte en dejlig og nem graviditet, som resulterede i en velskabt pige.

Anonym

Rygsmerter

Anne Johannessen har behandlet mig for rygsmerter og iskiasproblemer siden 2010. Siden 2002 har jeg haft tilbagevendende smerter i ryg og lænd, samt iskiassmerter med udstråling ned i benene. Jeg har i løbet af årene prøvet mange forskellige behandlingstilbud: Fysioterapi, kiropraktik, reumatolog og smertestillende medicin. Desværre har intet af dette rigtigt hjulpet, og jeg har som regel siddet tilbage med en følelse af ikke rigtig at have fået det bedre.

Jeg fik Anne anbefalet og allerede efter et par behandlinger oplevede jeg en klar bedring i mine smerter, samt en følelse af endelig at have fundet en kompetent behandler, der kunne hjælpe mig.

I dag oplever jeg fra tid til anden fortsat spændinger og smerter i ryg og iskias. Når dette sker, ringer jeg til Anne og allerede efter få behandlinger kan jeg igen vende tilbage til en smertefri hverdag.

Troels Aabrandt, 32 år

Soleksem

68-årigeingeniør,Hans Thygesen er friluftsmenneske med både cykling, morgenroning og havearbejde på programmet. I flere år var han plaget af voldsom soleksem, som begrænsede hans aktiviteter. Efter firebehandlinger med akupunktur lykkedes det for Hans Thygesen helt at slippe af med både udslæt og kløe.

15 procent af danskerne er ikke helt så gode venner med forårssolen, som de gerne ville være. Selv i beskedne mængder udløser solens UVA-stråler og UVB-stråler en allergisk reaktion hos dem. Soleksemsymptomerne er rødt udslæt, blærer og kløe. Nogle kan holde soleksem i ave medmedicin og solfaktorpræparater med høj beskyttelse, men det er bedre at blive helbredt end at blive symptom lindret resten af livet, det er jo ikke rart at gå rundt med langærmede trøjer, hovedbeklædning og langebenklæder når andre går rundt i sommertøj.-Jeg havde i forvejen gode erfaringer med akupunktur, så da jeg for nogle år siden slog ud i lys lue med soleksem, ringede jeg til akupunktør Anne Johannessen på Akupunkturklinikken i Farum, Anne har desuden en klinik i Roskilde. Kort fortalt fik hun min soleksem til helt at forsvinde efter fire behandlinger, så jeg igen kunne leve et aktivt udendørsliv, som jeg altid har gjort. Sidste år i foråret mærkede jeg en svag tendens til, at soleksemen var vendt tilbage, men det fik Anne bugt med i løbet af en enkelt behandling.

 

Læs mere

Anne Johannessen er medlem af Praktiserende Akupunktører og er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt .Desuden er hun uddannet sygeplejerske.

Hun siger:-Akupunktur kan have en god effekt på mange former for allergi, herunder soleksem, og i øvrigt også andre hudlidelser som for eksempel psoriasis. Jeg bruger et meget fintfølende diagnosesystem, puls-og tungediagnose, som fører til en sikker og præcis diagnose og videre til målrettet behandling med akupunktur og kinesisk urtemedicin. I dette forår har Hans Thygesen ikke mærket det mindste til den soleksem, der indtil behandlingen med akupunktur begrænsede de udendørsaktiviteter, han holder så meget af-blandt andet er han motionsroer og med på et hold, som hver morgen tager en god tur på den smukke Bagsværd Sø.

Jeg vil ikke betegne mig selv som decideret soldyrker, men foruden roningen holder jeg af at cykle, og vi har en dejlig have, som min hustru og jeg tilbringer megen tid i alle de lyse måneder. Efter behandlingerne hos Anne Johannessen har jeg faktisk ikke skænket min soleksem en tanke, hvis man ser bort fra det lille tilbagefald sidste år, som blev klaret med en enkelt behandling.               Hans Thygesen har tidligere med godt resultat været i akupunktur behandling hos Anne Johannessen for smerter i et knæ og diffuse smerter i maven, som lægerne trods flere indlæggelser og grundige undersøgelser ikke kunne stille noget op imod.-Akupunktur, kinesisk urtemedicin og såkaldt akupressur, som man selv udfører som vedligeholdende behandling, har taget både smerterne og de øvrige gener, som begrænsede mig i mine udfoldelser, siger han.

Hans Thygesen

Kronisk blærebetændelse

I 5 år havde jeg blærebetændelse omkring 8-10 gange om året. Efterhånden kunne de traditionelle behandlingsmetoder og forskellige naturpræparater og zoneterapi ikke gøre mig symptomfri, jeg følte altid tyngde og vandladningstrang og skulle op 5-6 gange i løbet af natten. Til sidst satte min læge mig på en daglig kur med nitrofluantorin, et penicillinpræparat, som jeg blev meget utilpas af med ondt i maven, kvalme og svimmelhed.

Læs mere

Jeg besluttede derfor, at finde en anden behandlingsform og blev anbefalet, at konsultere Anne Johannessen Furesø og Roskilde Akupunkturklinik. Anne fandt hurtigt ud af, at fødemidler, som hvedemel og mælkeprodukter samt alle former for søde spiser gjorde, at min milt fungerede dårligt fordi disse produkter danner slim og gør at hele mit ”flow” i de indre organer, kører tungt og tynger nedad, på blandt andet blæren. På Annes klinik fik jeg 10 behandlinger og forskellige kinesiske urtemedicin. Jeg har følt ubehag eller haft det skidt under behandlingsforløbet kun mærket en bedring for hver uge der gik. Selve akupunkturbehandlingen gør ikke ondt, man mærker kun svagt, når Anne sætter nålene på de ”ømme” punkter. Hjemme skulle jeg trykke mig selv på 3-4 meridianpunkter på ben og fødder flere gange om dagen. Under hele behandlingsforløbet overholdt jeg nøje diæten. Efter de 10 behandlinger var blærebetændelsen kureret og nu et halvt år efter, har jeg ikke haft tilbagefald. I dag spiser jeg sjældent mad med hvede eller mælk, og aldrig sødt, bortset fra frugt. Min mave har det fint med den ændrede kost, jeg har aldrig oppustet mave bortset fra, når jeg har ”syndet” og spist den mad, som ikke er god for mig.

Lilian Pagsberg

Migræne

Invaliderende migræneanfald var efterhånden en del af hverdagen for ung kvinde.

Efterbehandlinger hos Akupunkturklinikken i Farum har hun fået livskvaliteten tilbage.

For tre år siden begyndte 28 årige Mette Hansen fra Værløse at få migræneanfald, når tingene virkelig spidsede til. Men da både hendes mor og mormor havde lidt af migræne, mente hun, at det var en familiesvaghed, som hun måtte lære at leve med uden at fylde sig med piller.

Læs mere klik her

Når anfaldende kom, lagde hun sig derfor i et mørkt rum og forsøgte at falde i søvn, hvorefter hun som regel havde det bedre, når hun vågnede.

 • Som årene gik, blev min migræne mere og mere voldsom. Som regel kunne jeg mærke det allerede om morgenen, når jeg stod op. Jeg kunne ikke rigtig vågne, og hen på eftermiddagen begyndte smerterne i højre øje, kort efter fulgt af kvalme, opkastninger og en følelse af, at der sad en metalring om min pande og bare spændte til. Men migrænen blev ikke bare mere og mere ubehagelig, den kom også hyppigere og hyppigere, så jeg til sidst kunne afskrive sammenlagt en uge om måneden. Det var så uholdbart, at jeg mente, at jeg ikke skulle finde mig i det længere, fortæller Mette Hansen.
 • Hun blev anbefalet akupunktur af en kvinde, der selv havde lidt af migræne og var blevet hjulpet. Men da hun brød sig lige så lidt om nåle som piller, gik der nogle måneder, før hun tog mod til sig og kontaktede akupunktør Anne Johannessen, som har akupunkturklinik både i Roskilde og Farum.
 • Min frygt for at det skulle gøre ondt, blev virkelig gjort til skamme. Selvfølgelig kunne jeg mærke et lille prik, men det var ingenting i forhold til det, jeg havde forestillet mig. Og det gjorde slet ikke ondt at have nålene siddende i de 20-30 minutter, hvor jeg skulle ligge på briksen og hygge mig med at lytte til fuglesang eller dæmpet musik, siger Mette Hansen. Ud over selve akupunkturbehandlingen fik Mette Hansen nogle papirer med afspændingsøvelser, som hun skulle lave hjemme. Og hun fik også vist forskellige akupunkturpunkter på hænder og fødder , som hun skulle trykke på to gange et minut om dagen, for at holde behandlingen ved lige.
 • Jeg var skeptisk i starten, men resultatet af behandlingen udeblev ikke. Inden for den første måned var antallet af migræneanfald faldet til Det var som at få et helt nyt liv. Pludselig behøvede jeg ikke at bekymre mig om at få migræne, når jeg skulle noget. Det var fantastisk, og det er det stadig nu 4 år efter. Jeg går fast en gang hver tredje måned, jeg tør simpelthen ikke lade være. Det hænder , at jeg får et enkelt migræneanfald på de tre måneder, men nu kan jeg holde det nede med akupressur (tryk på akupunkter), så det ikke bliver så slemt.. Før hver behandling tager Anne Johannessen og jeg en grundig snak om, hvad der rører sig i mit liv, hvordan jeg har det og om migræne-hyppighede., hvis jeg har haft nogle anfald. Jeg kan godt lide at akupunktur ikke er en mirakelkur, men ”kræver”, at jeg selv skal tage ansvaret for, om jeg vil have det bedre. Hvis jeg ikke holder behandlingen ved lige med akupressur, afspænding og motion – jeg går en lang tur hver dag og træner i motionscenter tre gange om ugen – og ikke er opmærksom på mit stressniveau eller på omder er noget i mit liv, som jeg er utilfreds med, kan jeg være ret sikker på, at migrænen vender tilbage. Men følger jeg de enkle råd, som Anne Johannessen har givet mig, er der ingen problemer, i hvert fald ikke på migrænefronten.

 

Mette Hansen

Hælspore

De sidste 10 år har jeg on and off, haft kraftige smerter i min fod pga ødemer. 

Inden min behandling hos Anne havde jeg prøvet alt = special lavet såle, mbt sko, shockwave terapi, kiropraktor, fysioterapeut, blokade, smertestillende, oregano olie og massage. Intet af det hjælp så speciel lægen foreslog jeg fandt et mindre hårdt fysisk arbejde end murer, men murer er det eneste jeg ville være.

Så startet jeg i akupunktur behandling hos Anne, efter bare 1 behandling om dagen i 5 dage, kan  jeg mærke klare forbedringer. Jeg behøver fx ikke bruge smertestillende mere for at gå på arbejde og har ikke haft nogen kraftige smerter siden sidste behandling, så det går endelig den rigtige vej. 

Kan kun anbefale hende til andre. Hun ved hvad hun snakker om, Da hun både har stor erfaring inden for Vestens medicin verden som tidligere sygeplejske, men os i Kinas, igennem hendes rejse som akupunktør.  

Anonym

Mød Anne Johannessen

Aut.Sygeplejerske og akupunktør

Mød carsten

hør om carstens sygdomsforløb

Få professionel hjælp og vejledning til din problemstilling

Anne Johannessen
Sygeplejerske & Akupunktør

Åbningstider

Mandag Lukket 
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag Lukket

kontakt

Telefon: 50 57 07 58
Email: Kontakt@faaborgakupunktur.dk

Adresse:  
Strandvejen 132 - 5600 Faaborg