TAT

TAT står for Tapas Akupressur Teknik. Tapas Fleming har udviklet denne teknik. Tapas er uddannet klassisk akupunktør, men fandt ved et tilfælde ud af denne TAO- spirituelle akupressur teknik.
Når man laver TAT, berører man nogle akupunkturpunkter på hovedet. Man holder selv på disse punkter, mens man lytter til sætninger, der understøtter helingen.

TAT er en blid, effektiv og nem teknik, som kan forandre og hele det, der er plagsomt.

HVORFOR VIRKER TAT?

TAT kombinerer dine ubevidste ressourcer, så helings-, behandlingspotentialet bliver kraftigt og samtidig intelligent. Det betyder, at helingen går der-hen, hvor der er brug for den.

Det gode ved det er, at du ikke skal fordybe dig i ube-hagelige følelser eller erindringer. Du kan slappe helt af, bare være, hvor du er lige nu og lade processen udfolde sig. Du skal end ikke gøre dig umage. TAT-helingen er bevidsthedsgivende, så du undervejs får de indsigter, der er brug for, og den kan give aha-oplevelser og forandre din oplevelse af dig selv og dine problemer eller bekymringer.

Selv gamle problemstillinger, som du har opgivet at ændre på, kan forandre sig og somme- tider på bare en enkelt behandling.

HVORDAN FOREGÅR TAT?

I TAT holder man sin ene hånd på tre akupunkter i ansigtet, mens den anden hånd holder på baghovedet – også kaldet positionen. Positionen holdes i 10-60 sekunder, mens man forholder sig til en sætning, som behandleren læser op. Det man ønsker at arbejde med, lægges i starten i en fiktiv gryde, og man skal under resten af sessionen ikke bekymre sig om det eller bevidst kontakte det. Processen tager 30-60 minutter og har helt forrygende resultater.

HVAD KAN TAT BRUGES TIL?

TAT kan hele fysiske og psykiske problemer som smerter, migræne, allergier samt følelsesmæssige reaktioner efter traumatiske oplevelser, selvværdsproblemer, vrede, stress, fobier, og meget andet.